SKVR Ringdijk

SKVR, ook bij jou in de buurt!
Wist jij al dat je bij jou in de buurt cursussen in beeldende kunst, muziek en dans kunt volgen? Op locatie SKVR Ringdijk vind je een grote variatie cursussen binnen deze disciplines voor jong en oud. Maak in korte tijd kennis met tekenen, schilderen, instrumenten, zang en dansstijlen en ontdek wat bij jou past.

Muziek
Op elke leeftijd kun je met muziekles beginnen, van beginner tot gevorderde. Met verschillende cursussen en workshops maak je in korte tijd kennis met instrumenten. Ook kun je een jaar lang op muziekles onder begeleiding van een professioneel docent. Bij SKVR Muziek krijg je muziekles op jouw eigen niveau en in de stijl die bij jou past. Van klassiek tot rock, van caribische brassband tot jazz en van wereldmuziek tot pop.

Dans
Op locatie SKVR Ringdijk vind je de danscursussen 'Peuterdans' en 'Dansen met je kind'. Op andere locaties vind je nog veel meer danscursussen in diverse stijlen voor jong en oud, van moderne dans tot hiphop.
Bij SKVR sta je als danser centraal, daarom werken we in leeftijdsgroepen en in drie niveaus; basis, intermediate en gevorderd. Bij alle cursussen wordt rekening gehouden met de belevingswereld, de fysieke mogelijkheden en de persoonlijke ontwikkeling van iedere danser.


Zoek gemakkelijk en snel op locatie,
discipline en tijd met de cursusvinder.


Beeldende kunst
Houd je er van om in een creatieve omgeving je kunstzinnige talenten aan te scherpen? Kom dan naar SKVR Beeldende Kunst. In een stimulerende academiesfeer bieden we je op locatie Ringdijk een zeer brede variëteit aan boeiende cursussen tekenen en schilderen. Voor jong en oud! Je leert niet alleen alles over de verschillende technieken en materialen, maar ook hoe je je eigen ideeën kan omzetten in verrassende producten. Dit alles onder begeleiding van inspirerende docenten en beeldend kunstenaars.


Vanaf februari starten er weer nieuwe cursussen, dus wees er snel bij! Kom tekenen, schilderen, dansen, zingen of muziek maken. Het nieuwe jaar start je bij SKVR!


contact ringd•k

SKVR Ringdijk
Ringdijk 50
3052 KS Rotterdam

  • SKVR Muziek
  • SKVR Beeldende kunst
  • SKVR Dans

Contact
010 - 436 13 66
info@skvr.nl