Wat is Fanatics?

Fanatics

SKVR Fanatics is dé plek om je talent aan de stad te laten zien! Iedere derde donderdag van de maand staat RAAF in het teken van jong Rotterdams talent. Ik slaap niet totdat ik mijn droom leef is ons motto!  Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen de kans zich te bewijzen op uiteenlopende disciplines zoals dans, muziek, theater, spoken word, cabaret en nog veel meer.

Een avondvullend programma met DJ, host, jury en Rotterdamse talenten die zich presenteren aan het publiek. Elke Fanatics editie wordt geopend door een spraakmakende act en in de pauze is het podium vrij voor het publiek tijdens ‘The floor is yours’.  Dus wil je niet deelnemen aan de wedstrijd maar wel op het podium staan, zorg dan dat je er elke maand bij bent en beslis met de jury wie er doorgaan naar de Fanatics finale!
 

Deelnemen?

Kan jij spitten als Ronnie Flex? Het publiek entertainen zoals Jandino? Zingen als Ntjam Rosie? Dichten zoals Jordy van De Likt of rappen over je verleden net als Hef? SKVR Fanatics biedt jou een podium: rappen, zingen, spoken word, stand up comedy, dans, kleinkunst etc. Laat het publiek zien wat jij kan. Wij zijn op zoek naar nieuw talent. Rise & Shine bij SKVR Fanatics, hét opstapje naar groter succes. Wie weet staat jouw naam straks tussen deze vijf Rotterdamse artiesten Ben jij hét talent van 2016/2017? Schrijf je in via deze link!

Data

1e editie 24 november
2e editie 22 december
3e editie 26 januari
4e editie 23 februari
5e editie 23 maart
6e editie 20 april
7e editie 18 mei
halve finale 22 juni
finale 6 juli

 


Fanatics Facebook