Werken bij

Werken bij

Vacatures

Klik hier voor een totaaloverzicht van onze vacatures. Open sollicitaties kun je richten aan sollicitaties@skvr.nl.

Starters

In het kader van de Startersbeursregeling bieden wij jongeren in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij SKVR. Gedurende zes maanden verwerf je vakkennis in de praktijk, tegen een prima vergoeding. Klik hier voor bestaande vacatures of schrijf een open sollicitatie naar sollicitaties@skvr.nl

Stagiaires

MBO-, HBO- en WO-studenten vanuit verschillende sectoren kunnen onder begeleiding van professionele en deskundige medewerkers stage lopen bij SKVR. Klik hier voor stage-vacatures bij SKVR of schrijf een open sollicitatie met stage-voorstel naar sollicitaties@skvr.nl.

Vrijwilligers

Voor veel mensen betekent het verrichten van vrijwilligerswerk het leveren van een bijdrage aan de samenleving. Voor anderen is vrijwilligerswerk een nuttige tijdsbesteding. SKVR biedt vrijwilligers een dynamische en bruisende plek met leuke collega’s, vol kunstbeleving en ontmoeting. Door vrijwilligerswerk bij SKVR kunnen mensen zich ontplooien en hun (creatieve) kwaliteiten inzetten, nieuwe kennis en vaardigheden opdoen en zich individueel ontwikkelen. SKVR staat voor verbinding en is een ideale ontmoetingsplaats voor mensen, met affiniteit voor kunst en cultuur.

Vrijwilligerswerk kan een belangrijke impuls geven aan het aangaan en versterken van sociale verbanden. Niet alleen binnen onze lesgebouwen en scholen maar ook in de wijken vindt een creatieve kruisbestuiving plaats waaraan vrijwilligers een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Bij SKVR kunnen vrijwilligers zich inzetten als:

  • Gastheer/-vrouw
  • Evenementenmedewerker
  • Productiemedewerker
  • Administratief ondersteuner
  • Facilitair ondersteuner
  • Technisch ondersteuner
  • Ambassadeur of promotor van SKVR

Om je aan te melden als vrijwilliger vul je dit formulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze coördinator SKVR vrijwilligers, Sannah de Jong op 010-2718 417 of mail naar s.de.jong@skvr.nl


Nieuws

Kom erbij Festival Maasveld
Zingen tegen de eenzaamheid
Een voor een druppelen de dames de grote aula van Laurens...
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ organiseert SKVR...
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Voor de eindpresentatie van de tweede ronde van Een rugzak...

Agenda