Theatersport

Theatersport

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van 3 lessen van 1,5 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

Bij de SKVR Theatersport workshop bepaalt het publiek voor een groot deel de inhoud van de scènes zoals bijvoorbeeld locatie, personages, omstandigheden, voorwerpen en beroep. Uw leerlingen zijn om beurten publiek of spelers. Aan de spelers de taak om zo snel mogelijk tot een grappige, spannende, romantische, verdrietige of vreemde scène te komen. Spelers worden geholpen door het publiek, die de scène stil kan leggen en deze in een andere richting kan sturen. Deze werkvorm is vooral bekend geworden door TV-programma’s als De Lama’s (BNN), De Grote Improvisatieshow (RTL4) en In goed gezelschap (VARA).

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen maken kennis met theatersport technieken die nodig zijn voor een goede improvisatie. Daarnaast leren ze hun impulsen en ideeën om te zetten in scènes waarin samenspel en flexibiliteit centraal staan.
Theater leert de leerlingen creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Workshop  
Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 1,5 uur
Kosten: bij SKVR € 75,-; op school € 90,- per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 

Lessenserie  
Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 3 lessen van 1,5 uur
Kosten: bij SKVR € 228,-; op school € 270,- per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 

 

Powered by flickr embed.


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.