Elevator pitch – presenteer jezelf!

Elevator pitch – presenteer jezelf!

Workshop van 2 uur voor alle niveaus en leerjaren van het VO

Deze workshop daagt de leerlingen uit om zichzelf te laten zien en te presenteren in een korte ‘elevator pitch’. Op creatieve wijze verwoorden én verbeelden zij wie ze zijn en waar ze voor staan en leren dat enthousiast en overtuigend neer te zetten voor een publiek. 
Door het bekijken van presentaties van vloggers worden de leerlingen geïnspireerd om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze graag zouden willen in hun leven. In maximaal honderd woorden proberen ze dat beeld te vangen. Natuurlijk proberen ze zichzelf zo interessant mogelijk te verkopen, maar belangrijker is dat de leerlingen authentiek zijn en hun tekst zo schrijven dat zij een ander overtuigen. Daarna kiezen ze een plek en camerastandpunt om hun verhaal zo pakkend mogelijk te filmen met hun telefoon. Door op elkaars filmpjes te reageren, ontdekken ze of hun aanpak effect heeft. Kortom: een workshop waarin de leerlingen anderen, maar ook zichzelf beter leren kennen.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
Leerlingen  leren uitnodigend en overtuigend schrijven en vervolgens het gericht aanspreken van een gekozen doelgroep/publiek bij het presenteren van zichzelf. Zij leren feedback geven aan hun medeleerlingen.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs (m.u.v. SO en ISK) 
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten:  Bij SKVR € 95,- ; op school €125,-
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.