Thriller - Spannende verhalen schrijven

Thriller - Spannende verhalen schrijven

Workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

Jongeren houden van thrillers, spannende misdaadverhalen vol actie en gevaar. In deze korte workshop leren uw leerlingen de kenmerken van een spannend verhaal herkennen en gebruiken.
Onder leiding van een ervaren schrijfdocent maken ze samen een spannend verhaal, bedenken zelf een eind en presenteren dit op een zo spannend mogelijke manier aan elkaar.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
Leerlingen leren de kenmerken van een thriller herkennen en gebruiken. Ze leren een verhaalstructuur doorzien en zelf opzetten. Leerlingen worden aangezet hun fantasie te gebruiken en de taal vrij te gebruiken en naar hun hand te zetten. Schrijfplezier staat voorop!

In de workshop werken we aan het vergroten van de creatieve- en communicatievaardigheden. Leerlingen worden uitgedaagd nieuwe ideeën te gebruiken voor hun verhaal en hun presentatie.  Leerlingen werken in groepjes samen aan een verhaal.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 95,- ; op school € 125,-
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15 (meerdere groepen per keer mogelijk)

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.