Schrijf je lied

Schrijf je lied

Lessenserie van 4 lessen van 45 minuten voor cluster 3 so en vso.

Uw leerlingen maken in deze intensieve lessenserie kennis met verschillende muziekinstrumenten en maken hiermee een eigen lied.

Tijdens de lessenserie maken uw leerlingen kennis met verschillende instrumenten en wordt er onder begeleiding van een muziekdocent een eigen lied met de groep gecreëerd. Het lied kan gebaseerd zijn op een thema gekozen door de school maar het onderwerp kan ook geheel zelf door de leerlingen bedacht zijn.

In de lessenserie wordt er meer aandacht besteed aan de verschillende partijen in een lied. Er worden meerdere ritmes behandeld en er is aandacht voor de verschillende instrumenten. Tijdens de lessenserie zal het lied opgenomen worden door de docent zodat u en uw leerlingen het lied altijd nog eens terug kunnen luisteren.   

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen werken aan de vaardigheid creativiteit door het bedenken van ritmes, melodieën en onderwerpen. Ook de vaardigheden samenwerken, communiceren, sociale vaardigheden komen aan bod door het samenspel en het luisteren naar elkaar.

Docenten:
Uw leerlingen krijgen les van SKVR kunstvakdocenten met ervaring en affiniteit met het speciaal onderwijs.

Doelgroep: cluster 3 in het primair en voortgezet speciaal onderwijs
Locatie: op school (in gymzaal of afgezonderd van reguliere lessen) of SKVR locatie
Duur: 4 lessen van 45 minuten
Kosten: bij SKVR € 320,-; op school € 460,- , per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: Afhankelijk van de doelgroep met een maximum van 12 deelnemers
 

«bekijk meer aanbod voor het speciaal onderwijs


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.