/Upload/MD (3).gif

workshops & lessenseries Mode & Design

Tijdens de workshops en lessenseries SKVR Mode & Design ontwikkelen uwleerlingen een eigen expressieve beeldtaal. Ze maken zichzelf verschillende technieken, vaardigheden en materialen eigen; zowel in het platte vlak als ruimtelijk. Daarnaast leren ze kijken door de ogen van een ontwerper. Bij het maken van een ontwerp gaat het altijd om het proces: inspireren, onderzoeken, keuzes maken, experimenteren en reflecteren staan centraal. De activiteiten vinden plaats op school of in de studio's of ateliers van SKVR.


Sieraad smeden

Workshop van 2,5 uur voor voortgezet onderwijs
 
Onder leiding van een fijnsmeed kunstenaar maken uw leerlingen hun eigen unieke ring in zilver. Zij leren in deze workshop de basistechnieken van het smeden door aan de slag te gaan met hun eigen ontwerp.
Lees meer »

'Cover up': van capuchon tot sjaalkraag

Lessenserie van 4 keer 2 uur of een workshop van 2 uur voor voortgezet onderwijs
 
In deze lessenserie en workshop ontwerpen uw leerlingen een uniek en persoonlijk mode item. Van sjaals, poncho’s en omslagdoeken tot het creëren van een nieuw kledingstuk. Want wat kun je allemaal met een lap stof? 
Lees meer »

Restyling

Workshop van 2 uur voor voortgezet onderwijs
 
Gefascineerd door mode? In deze workshop gaan uw leerlingen aan de slag met het begrip mode en de beginselen van restyling. Ze werken toe naar het ontwerpen van een eigen t-shirt.
Lees meer »

Gedraaide potten

Workshop van 2 uur of lessenserie van 2 lessen van 2 uur voor voortgezet onderwijs
 
Onder leiding van een echte pottenbakker leren uw leerlingen met handen en voeten de draaischijf beheersen. Het eindresultaat is een mooie kom, schaal of pot
Lees meer »

StartUp- Ontwerp voor de toekomst

Workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

Startup

 
Als een echt 'Startup'-bedrijf gaan uw leerlingen aan de slag met bedenken én presenteren van een product voor de toekomst. De workhop vindt plaats in Het Nieuwe Instituut waar de leerlingen ook een inspirerende rondleiding krijgen.
Lees meer »

 


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze workshop. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

 
 
Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 
Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om meerdere uren aaneensluitend te roosteren.
 
Foto: Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs