/Upload/mode restyling chaosweek - Liesbeth Slats(nieuw voorstel).jpg

Restyling

Workshop van 2 uur voor voortgezet onderwijs

In deze workshop maken uw leerlingen een (her)ontwerp van een T-shirt. Wat is restylen en welke keuzes kunnen ze maken? Met een simpel basis shirt als uitgangspunt gaan de leerlingen spelen met verschillende mogelijkheden. Knippen, omdraaien, vastzetten, de artistieke vaardigheden worden uitgedaagd. Enige technische oefening is vereist. Door een ervaren mode docent laten de leerlingen zich inwijden in werken met applicaties, prints of naald en draad. Al kijkend en onderzoekend maken ze van een simpel basisshirt een uniek en persoonlijk herontwerp dat hun kennis en ideeën weerspiegelt.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen kunnen reflecteren op de begrippen ‘mode’ en ‘restyling'. Ze kennen enkele bewerkingstechnieken en maken een eigen creatie. De leerlingen krijgen inzicht in de mogelijkheden van verschillende stoffen en basistechnieken. De leerlingen kunnen reflecteren op het eigen werk en dat van anderen.
In de workshop komen probleem oplosvaardigheden aan bod door de vertaling die de leerlingen maken van hun idee naar de uitvoering in stof.

Doelgroep: voortgezet onderwijs , ook geschikt voor het praktijkonderwijs
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 189,- ; op school € 268,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.