Club VJ

Club VJ

Workshop voor alle groepen voortgezet onderwijs

In deze workshop gaan uw leerlingen aan het werk met de iPad. We gebruiken de iPad als een instrument om geluid en film mee op te nemen en kijken hoe we deze als expressief instrument kunnen gebruiken, rekening houdend met de videobeelden en audio die we gaan mixen. In teams van twee wordt er gewerkt aan de voorbereiding van een kort optreden. Samen zoeken we uit welke beelden er bij welke tunes passen. De workshop wordt afgesloten met een korte performance door alle teams!

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
Leerlingen doen ervaring op, op het gebied van muziek en video techniek (vidibox app). Ze leren grafisch en beeldend te werken. Ze luisteren en kijken naar beeld en geluid en leren deze te combineren. Leerlingen doen podiumervaring op en werken samen met elkaar. Ze bekritiseren en beargumenteren eigen en elkaars werk. De leerlingen hebben begrip van de technologische principes. Begrijpen de aard van de technologie en zijn bewust van het juiste gebruik van verschillende gereedschappen. De workshop doet een beroep op de creativiteit en vraagt innovatief gebruik van technologie.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: SKVR Rotterdam centrum  (Hennekijnstraat)
Duur: 2 uur
Kosten: € 125,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, 2 groepen mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.