Building 010!

Building 010!

Workshop + voorstelling van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

We nemen uw leerlingen mee op een multidisciplinaire ontdekkingsreis door het heden en verleden van Rotterdam. Centraal staat het beeld ‘De verwoeste stad’ van Zadkine.
Door middel van een theatrale introductie komen de leerlingen in een workshop theater, dans of media terecht. Daar werken ze aan hun onderdeel van een ‘voorstelling’ die ze met en voor elkaar gaan maken. De reis brengt hen bij Rotterdamse iconen zoals de Markthal en de Euromast. Hoogtepunten uit de geschiedenis van de stad komen samen met de resultaten uit de workshops. Building010 is een rollercoaster aan indrukken en een ervaring die je niet snel meer vergeet.

Leerdoelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen maken kennis met de kunstdisciplines dans, theater en media op een actieve en receptieve manier. Ze leren dat ze op hun eigen manier en op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan het project en hun stukje bijdragen aan de voorstelling en zichzelf te presenteren. Tijdens de workshop worden de 21ste eeuwse vaardigheden creativiteit en samenwerking aangesproken.

Doelgroep: alle klassen voorgezet onderwijs
Locatie: SKVR Rotterdam centrum, theaterzaal (Hennekijnstraat)
Duur: 2 uur
Kosten per les: € 400,-
Groepsgrootte: maximaal 75 leerlingen

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.