Zeefdrukken

Zeefdrukken

Workshop van 3  uur voor voortgezet onderwijs

In deze workshop krijgen uw leerlingen les van een vakdocent in de grafische werkplaats van SKVR. Door een eigen ontwerp te drukken op een T-shirt maken zij kennis met het ambacht van het zeefdrukken.

Voorafgaand aan de les maken de leerlingen op school een eigen ontwerp.  Bij SKVR gaan zij aanslag met de druktechniek. Aan het eind van de workshop hebben de  leerlingen een indruk van de mogelijkheden en toepassingen van het zeefdrukken en gaan zij naar huis met een T-shirt met eigen ontworpen print.

Voor de voorbereidende les waarin het ontwerp wordt gemaakt ontvangt u een lesbrief zodat u de leerlingen goed kunt instrueren en begeleiden. Het is ook mogelijk om deze les te laten verzorgen door een SKVR docent.

Doelen en 21steeeuwse vaardigheden:
De leerlingen maken kennis met de mogelijkheden van zeefdrukken. De leerlingen kunnen elkaar begeleiden bij het maken van de druk.

Doelgroep:
voortgezet onderwijs havo, vwo
Locatie:
SKVR
Duur:
180 minuten
Kosten:
€ 339,- per groep inclusief materiaal 
Groepsgrootte:
Maximaal aantal deelnemers 15
Extra voorwaarden:
- De workshop kan alleen plaatsvinden als de voorbereidende ontwerpopdracht op school is uitgevoerd. - De ontwerpen worden volgens de aangeleverde instructie digitaal aangeleverd.
- Voor een goed verloop van de les is er een begeleider van school tijdens de workshop aanwezig.
- De school zorgt voor een T-shirt per leerling of geeft vooraf een bestelling door aan SKVR

 

 

 

Powered by flickr embed.


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.