/Upload/DEFin the box VO.jpg

In the box - out of the box

Workshop van 1,5 uur voor voortgezet onderwijs 

In deze uitdagende workshop ervaren uw leerlingen de verrassende werking van toeval en samengebrachte creativiteit op materiaal. Met de inhoud van de aan hen gegeven doos, elkaars verse inspiratie en inbreng gaan uw leerlingen op onderzoek uit. Vanuit de beperking van de door henzelf getrokken woorden en gegeven materialen, creëren ze titels en veelkleurige kunstwerken. Uw leerlingen worden uitgedaagd om out of the box te denken en creatieve oplossingen, verbindtechnieken en combinaties te verzinnen. Een compleet creatief groepsproces met een kritische presentatie en een resultaat om in te lijsten.

Doelen en 21steeeuwse vaardigheden:

De leerlingen kunnen experimenteren en spelen met materiaal en taal. Ze kunnen hun materiaal inzetten om een taal te verbeelden en de ervaringen en vondsten hiervan delen met elkaar. Ook kunnen ze kritisch kijken naar hun eigen ontwerpproces en dit verwoorden. De leerlingen onderzoeken verschillende technieken om materialen met elkaar te verbinden en kunnen deze inzetten voor het verbeelden van een eigen idee. In deze workshop staan het creatief proces, communicatie en samenwerken centraal.

Doelgroep: voortgezet onderwijs 
Locatie: SKVR of op school
Duur: 1,5 uur
Kosten: bij SKVR € 230,-;  op school € 326,-.  per klas, inclusief materiaal 
  minimaal 2 workshops per aanvraag
Groepsgrootte: Maximaal aantal deelnemers 30
Extra voorwaarden: Tijdens het project is de aanwezigheid van één begeleider per klas gewenst

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.