Wat doe jij?

Wat doe jij?

Voorstelling en workshop van 1 uur voor groep 7/8

Door middel van inspringtheater worden herkenbare scènes gespeeld aan de hand van situaties die zich in de klas kunnen voordoen en die tot de verbeelding van uw leerlingen spreken.

Door het zien van de scènes die ze ook op school kunnen tegenkomen, worden ze geconfronteerd met het sociale gedrag van zichzelf en dat van hun klasgenoten. Leerlingen worden uitgedaagd hun mening te geven en leren beter om te gaan met pesten en pestgedrag.
Een spelleider, ‘de joker’, begeleidt en nodigt leerlingen tijdens de workshop uit om te reageren op wat ze hebben gezien en om 'in te springen’ in de scènes.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen krijgen meer inzicht in hun eigen sociale gedrag en in het groepsproces dat ten grondslag ligt aan pesten.
Theater leert de leerlingen probleemoplossend en zelfstandig te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Doelgroep: primair onderwijs groep 7 t/m 8
Locatie: op school (in het speellokaal of in de gymzaal) 
Duur: 1 uur
Kosten: € 260,-
Groepsgrootte: maximaal 30 leerlingen

 


Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijsInformatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

Foto: Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijs