Workshops & Lessenseries Fotografie & Media

Workshops & Lessenseries Fotografie & Media

Kijk je ogen uit! Foto’s prikkelen de verbeelding en iedereen ziet weer iets anders. Beeld en media spelen een grote rol in onze samenleving en kinderen worden er voortdurend mee geconfronteerd. SKVR Fotografie & Media wil uw leerlingen op speelse wijze stimuleren om kritischer en vaardiger te worden in het omgaan met alle beelden om hen heen.

SKVR werkt samen met het Nederlands Fotomuseum. Gezamenlijk bieden wij een mooi programma met diverse educatieve activiteiten, waarin kijken, ontdekken en doen hand in hand gaan.

Startup - Ontwerp voor de toekomst

Startup

Workshop van 2 uur voor de groep 7 & 8
 
Als een echt 'Startup'-bedrijf gaan uw leerlingen aan de slag met bedenken én presenteren van een product voor de toekomst. De workhop vindt plaats in Het Nieuwe Instituut waar de leerlingen ook een inspirerende rondleiding krijgen.
Lees meer »
 

Pinhole fotografie

Workshop van 2 uur voor de groep 7 & 8
 
Een mooie kennismaking met de magie van fotografie. Uw leerlingen maken een eigen pinhole foto (een foto met een tot camera omgebouwd verfblikje) en ontwikkelen deze in een echte doka.
Lees meer »

Living together

Workshop van 2 uur voor de groepen 7 en 8
 
In deze workshop gaan uw leerlingen een dubbelportret maken waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het ensceneren van een eenvoudige handeling met jezelf als tegenspeler.
Lees meer »

360ME; speel de hoofdrol in je eigen VR film

Workshop van 2 uur voor groep 7 en 8
 
In deze innovatieve workshop acteren uw leerlingen in een korte VR of 360-graden film.  De film wordt online gedeeld en kan worden teruggekeken en herbeleefd via een VR-bril. 
Lees meer »

 


Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijsInformatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

Foto: Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijs