Workshops & lessenseries Dans

Workshops & lessenseries Dans

De workshops en lessenseries van SKVR Dans sluiten aan bij de belevings- en bewegingswereld uw leerlingen. De kinderen ervaren en beleven op een creatieve en speelse manier wat dans betekent. SKVR danslessen leveren een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. SKVR Dans biedt altijd een veilige leeromgeving waarin de leerling centraal staat en zich vrij voelt om zich optimaal te ontwikkelen. De workshops en lessenseries kunnen op school of op een locatie van SKVR plaatsvinden.


Feest

Workshop van 1 uur voor groep 1 t/m 3 
 
Een mooie mand  met daarin feestelijke materialen die met een beetje fantasie uitgroeien tot een swingende dansles over Feest!  
Lees meer »

Dierenwinkel

Lessenserie van 5 lessen of workshop van 5 uur voor groepen 1 t/m 3  
 
Het verhaal over een dierenwinkel is de basis van deze dansvoorstelling, met indrukwekkende grote muziekwerken als Le Carnaval des Animaux. Alle leerlingen en leerkrachten vertolken een rol in deze prachtige dansvoorstelling!
Lees meer »

Dansend leren

Lessenserie van minimaal 3 lessen  voor groep 1 t/m 6
 
Een swingende lessenserie Dans met de nadruk op creativiteit en motoriek maar met veel aandacht voor taal- en rekenbegrippen die goed aansluiten bij de belevingswereld van uw leerlingen.
Lees meer »

Ammehoela! 

Voorstelling en workshop van 1 uur voor groep 3 en 4
 
Ammehoela! is een theatrale en energieke dansvoorstelling speciaal ontwikkeld voor groep 3 en 4 van de basisschool. Verbonden aan de voorstelling wordt er een dansworkshop van 30 minuten gegeven, waarbij uw leerlingen spelenderwijs in aanraking komen met dans en de avonturen van Glimpie de zeeslang.
Lees meer »

Mijn Lijf!

Meespeelvoorstelling  van 1 uur voor groep 3 en 4
 
Mijn lijf! is een grappige en leerzame  dans- en theatervoorstelling speciaal ontwikkeld voor groep 3 en 4 van de basisschool. De leerlingen  beleven de voorstelling op een actieve manier  en komen zo spelenderwijs in aanraking met dans en de wondere wereld van het lichaam!
Lees meer »

Building010!

Workshop en dans- en theatervoorstelling van 2 uur voor groep 5 t/m 8
 
Building 010! bestaat uit een workshop en een dynamische interactieve dans- en theatervoorstelling. Het multidisciplinaire project is ontwikkeld binnen de thematiek van Rotterdam viert de stad, de stadsbrede manifestatie uit 2016 die inspeelt op de culturele energie van de stad.
Lees meer »

Danssport

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van3 lessen van 1 uur 
voor groep 7 en 8                               
 
Een sportieve en energieke dansworkshop of lessenserie!
Lees meer »

Dansmakers- Dansateliers 

Dansmakers dansateliers

Voorstelling en workshop van 2 uur voor groep 7 en 8  
 
Uw leerlingen kijken eerst naar de live danssolo ‘Third Culture Kid’ gedanst door Joseph Simon van Dansateliers. Vervolgens gaan zij actief aan de slag met dans in de workshop waar de leerlingen zowel de rol hebben als danser als choreograaf.
Lees meer »

 


Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijsInformatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

Foto: Ivy Coenegracht, coördinator primair onderwijs