Solliciteren

Solliciteren

Workshop van 2 uur  of lessenserie van 2 lessen van 2 uur voor MBO

De SKVR workshop Solliciteren stelt studenten de vraag op welke baan of stage ze zouden willen solliciteren en oefent welke stappen ze moeten ondernemen om de sollicitatie optimaal te laten verlopen. Vragen als; hoe blijf je jezelf tijdens een sollicitatie, wat zijn je kwaliteiten en leerpunten, wat doe je aan, hoe start je een gesprek en wat is een open en gesloten houding komen aan de orde.

De workshop geeft studenten inzicht in hun eigen gedrag tijdens de sollicitatie en leert ze dit gedrag te herkennen en zonodig bij te sturen. Daarmee richt de workshop zich sterk op de toekomstige beroepspraktijk van de studenten.

U kunt ook kiezen voor een lessenserie van twee lessen. Daarin wordt heel specifiek aandacht besteed aan het oefenen van diverse scenario’s en wordt een sollicitatie voorbereid en onder de loep genomen.

Studenten krijgen inzicht in hun eigen communicatieve vaardigheden en weten deze op de juiste manier in te zetten tijdens een sollicitatiegesprek. Ook kunnen ze zich voorbereiden op en handhaven tijdens een sollicitatiegesprek.
Theater leert studenten pro actief en zelfstandig te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Workshop  
Doelgroep: voor alle groepen MBO
Locatie: op school  of bij SKVR
Duur: workshop van 2 uur
Kosten: workshop € 120,- per groep op school, € 75,- bij SKVR
Groepsgrootte: maximaal 15 studenten

 

Lessenserie  
Doelgroep: voor alle groepen MBO
Locatie: op school  of bij SKVR
Duur: 3 lessen van1,5 uur
Kosten: € 360,- op school, € 225,- bij SKVR                                  
Groepsgrootte: maximaal 15 studenten

 

 

Powered by flickr embed.


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze workshop of lessenserie. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 
Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om meerdere uren aaneensluitend te roosteren.
 
Foto: Carin Mulder, coördinator mbo