Flirten!

Flirten!

Workshop van 1,5 uur voor mbo

Aantrekken en afstoten, dat is waar het om gaat bij flirten. Studenten leren spelen met dit fenomeen. Ze raken zich bewust van hun uitstraling en hun lichaamshouding. Sta je open voor de ander of ben je meer afwachtend? Hoe reageert de ander op jou? De SKVR theaterdocent biedt herkenbare en inspirerende spelsituaties aan waardoor er verrassende scènes ontstaan die uw studenten niet snel zullen vergeten.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten hebben een aantal basistechnieken van theater eigen gemaakt en zijn zich meer bewust van hun uitstraling en lichaamshouding ten opzichte van anderen.
Theater leert de studenten creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: workshop van 1,5 uur
Kosten: bij SKVR € 78,-; op school € 90,-,  per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.