‘Ik en Erasmus’ – spoken word

‘Ik en Erasmus’ – spoken word

workshop van 2 uur voor mbo niveau 2 t/m 4

Tijdens de workshop ‘Ik en Erasmus’ kruipen uw studenten  in de huid van humanist en maken zij kennis met Erasmus. Geïnspireerd door een aantal van zijn spreuken gaan uw studenten op creatieve wijze aan de slag met het vormgeven van hun eigen gedachtegoed in een spoken word tekst. Tijdens de workshop ontdekken de zij  dat hun gedachtegoed net zo belangrijk is als die van ieder ander. Want.. schuilt er niet in iedereen een humanist?

Tip: Bezoek voorafgaand de gratis interactieve tentoonstelling Erasmus Experience bij Bibliotheek Rotterdam. 

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:

De studenten werken aan de vaardigheid creativiteit door het bedenken van eigen tekst. Ook de vaardigheden samenwerken, communiceren en sociale vaardigheden komen aan bod. De studenten werken aan de vaardigheid kritisch denken door hun mening effectief te verwoorden. Oftewel: duidelijk zijn, lef hebben, staan voor wie je bent en wat je wilt..

Deze lessenserie en workshop kan afgenomen worden in combinatie met de workshop ‘Ik en Erasmus’ – Rap en de workshop Street Art

Workshop  
Doelgroep: mbo niveau 2 t/m 4      
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur 
Kosten: Bij SKVR € 95,-; op school € 125,-
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.