Sieraad smeden

Sieraad smeden

Workshop van 2,5 uur voor mbo

De studenten bekijken en bespreken onder leiding van de SKVR docent hun top drie ontwerpen uit de voorbereidende opdracht. Hoe zou het ontwerp er in zilver uitzien? Wat is er nog meer mogelijk met dit materiaal? Met een standaard formaat zilverplaatje en de benodigde gereedschappen en machines maken uw studenten één van hun ontwerpen in zilver. Aan het einde van deze workshop gaan de studenten naar huis met een zelfgemaakte zilveren sieraad.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten kunnen vanuit een eigen papieren ontwerp een uniek sieraad in zilver maken. Ze maken kennis met de mogelijkheden van het smeden.
De studenten zetten hun creativiteit in door meerdere papieren ontwerpen te maken. Ze kunnen een aanpak hanteren voor het oplossen van beeldende problemen bij de vertaling naar een ander materiaal.
 

Doelgroep:
mbo
Locatie:
bij SKVR, Hennekijnstraat 6
Duur:
2,5 uur
Kosten:
€ 250,- per groep, inclusief materiaal
Groepsgrootte:
Maximaal aantal deelnemers 7
Opmerking:
Bij deze workshop hoort een voorbereidingsopdracht

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.