Cover up: van capuchon tot sjaalkraag

Cover up: van capuchon tot sjaalkraag

Lessenserie van 4 keer 2 uur of een workshop van 2 uur voor mbo

Met het oog op het ontdekken van nieuwe vormen, gaan uw studenten onder leiding van een ervaren modedocent aan de slag en creëren zij een eigen mode-item. Met textiel, karton, polyether, ijzerdraad en een wand vol inspiratie gaan de studenten spelen met verschillende mogelijkheden. Wat kun je met een lap stof, hoe voelt en valt een stof? Welke keuzes kan je maken? Knippen, omdraaien, modelleren, vastzetten; de artistieke vaardigheden worden uitgedaagd. Op basis van hun eigen ideeën en vaardigheden maken leerlingen van een simpele basis lap een eigen, unieke creatie.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
In de lessenserie reflecteren studenten op de begrippen ‘mode accessoire’ en ‘ontwerp’. De studenten krijgen inzicht in de mogelijkheden van verschillende stoffen en basistechnieken. De studenten kunnen reflecteren op het eigen werk en dat van anderen. De studenten presenteren hun eigen creatie aan de groep.
In deze workshop komen probleem oplosvaardigheden aan bod door de vertaling die de studenten maken van hun idee naar de uitvoering in stof.

Workshop  
Doelgroep: voor alle groepen mbo
Locatie: op school of bij SKVR
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 181,- ; op school € 260,- per groep,  inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal 15

 

Lessenserie  
Doelgroep: voor alle groepen mbo
Locatie: op school of bij SKVR
Duur: 4 lessen van 2 uur
Kosten: op aanvraag
Groepsgrootte: maximaal 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.