Workshops & lessenseries Mode & design

Workshops & lessenseries Mode & design

Tijdens de workshops en lessenseries SKVR Mode & Design ontwikkelen de studenten een eigen expressieve beeldtaal. Ze maken zichzelf verschillende technieken, vaardigheden en materialen eigen; zowel in het platte vlak als ruimtelijk. Daarnaast leren ze kijken door de ogen van een ontwerper. Bij het maken van een ontwerp gaat het altijd om het proces: inspireren, onderzoeken, keuzes maken, experimenteren en reflecteren staan centraal. De activiteiten vinden plaats op school of in de studio's of ateliers van SKVR.


Sieraad smeden

Workshop van 2,5 uur voor mbo
 
Onder leiding van een fijnsmeed kunstenaar maken uw leerlingen hun eigen unieke ring in zilver. Zij leren in deze workshop de basistechnieken van het smeden door aan de slag te gaan met hun eigen ontwerp.
Lees meer »

'Cover up': van capuchon tot sjaalkraag

Lessenserie van 4 keer 2 uur of een workshop van 2 uur voor mbo
 
In deze lessenserie en workshop ontwerpen uw studenten een uniek en persoonlijk mode item. Van sjaals, poncho’s en omslagdoeken tot het creëren van een nieuw kledingstuk. Want wat kun je allemaal met een lap stof?
Lees meer

Restyling

Workshop van 2 uur voor mbo
 
Gefascineerd door mode? In deze workshop gaan uw studenten aan de slag met het begrip mode en de beginselen van restyling. Ze werken toe naar het ontwerpen van een eigen T-shirt.
Lees meer »

Gedraaide potten

Workshop van 2 uur of lessenserie van 2 lessen van 2 uur voor mbo
 
Onder leiding van een echte pottenbakker leren uw studenten met handen en voeten de draaischijf beheersen. Het eindresultaat is een mooie kom, schaal of pot.
Lees meer »

StartUp - Ontwerp voor de toekomst

Startup

Workshop van 2 uur voor mboniveau 2, 3 en 4
 
Als een echt 'Startup'-bedrijf gaan uw leerlingen aan de slag met bedenken én presenteren van een product voor de toekomst. De workhop vindt plaats in Het Nieuwe Instituut waar de leerlingen ook een inspirerende rondleiding krijgen.
Lees meer »

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.