Dans Appetizers

Dans Appetizers

Workshop van 2 uur voor alle groepen mbo

De workshop Dans Appetizers is voor mbo studenten die in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar gaan werken in bijvoorbeeld een BSO of kinderdagverblijf. Dans Appetizers geeft de studenten handvatten voor inzetten van beweging en dans als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

Dans Appetizers zijn korte energizers, spelletjes die concentratie verhogen, samenwerkingsopdrachten en snelle dansopdrachten die een nieuw thema aankondigen of afronden. De duur van de oefeningen varieert van 5 tot 15 minuten en bijna iedere oefening is aan te passen aan een thema.

Tijdens de workshop komen ook het organiseren van opdrachten, praktische organisatie en sturing geven aan een spel- of danssituatie aan bod.
De workshop bestaat uit korte opdrachten waarbij de studenten vooral veel zelf doen, ondervinden en handvatten krijgen om hun eigen creativiteit aan te boren en sturing te geven.
Bij deze workshop wordt een werkboek en tips voor geluidsmateriaal aangeboden.

Tip: Combineer deze workshop met de workshop appetizer dans en appetizer beeldend. Meer informatie»

Leerdoelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten maken kennis met basiselementen van dans die inzetbaar zijn in het toekomstige beroep. Creativiteit, communiceren en samenwerken staan in deze workshop centraal.

Workshop  
Doelgroep: voor alle groepen mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 120,-; op school € 120,-
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 20

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.