/Upload/160x125-modelboetseren-2014.jpg

Modelboetseren

Workshop van 2,5 uur voor mbo

In deze workshop werken uw studenten aan een beeld naar levend, gekleed model. Dit kan in klei maar eventueel ook met was of plasticine. Ze starten met korte schetsopdrachten in klei en werken toe naar een eindmodel. Al kijkend en onderzoekend krijgen de studenten meer inzicht in het verbeelden van een model, leren ze werken met verhoudingen en ontwikkelen ze een ruimtelijk gevoel.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten leren verschillende materialen en technieken op juiste wijze te gebruiken. De studenten kijken en observeren en kunnen dit vertalen naar een driedimensionaal vlak. Daarnaast kunnen ze verhoudingen en diepte inschatten.
In deze workshop komen probleem oplosvaardigheden aan bod, doordat studenten hetgeen ze zien, driedimensionaal moeten overbrengen naar klei.  

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR Rotterdam centrum, Hennekijnstraat 6
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 236,- (inclusief model en afbakken)
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk
Goed om te weten: de beelden kunnen na het drogen en bakken (+/- 3 weken) worden opgehaald bij SKVR.

 

 

Powered by flickr embed.

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.