Kunst Appetizers

Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur voor het mbo

De workshop Kunst Appetizers is bedoeld voor studenten/docenten die in hun toekomstig beroep gaan werken met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld een bso of voorschoolse opvang. De workhop geeft inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van beeldende activiteiten als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

De workshop bestaat uit korte beeldende opdrachten van elk ongeveer 10 minuten. In deze workshop ontdekken de studenten de kracht van vondsten tijdens het proces. Ze leren creatief denken ten aanzien van materiaal wat ze voor handen hebben. Ook de toepassing van deze opdrachten in de beroepspraktijk, praktische organisatie en sturing geven aan beeldende activiteit komen aan bod.

Tip: Combineer deze workshop met de workshop appetizer dans en appetizer beeldend. Meer informatie»

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden: De studenten maken kennis met basis elementen van beeldende kunst die inzetbaar zijn in hun toekomstige beroep. In deze workshop staan creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken centraal. 

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 186,- ; op school € 265,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.