Etsen

Etsen

Workshop van 2,5 uur voor mbo

Hoog of laag, hoekig of rond, taal of beeld. In deze workshop zetten uw studenten met diepdruk een tegenstelling op papier. Ze starten met het ontwikkelen van een idee, krassen hun idee uit in plexiglas en drukken zo met inkt hun eigen ets. De ets krijgt een persoonlijke passe-partout.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten leren verschillende materialen en technieken op de juiste wijze gebruiken. De studenten kunnen aan de hand van een thema hun eigen idee omzetten in een tweedimensionaal beeld. De studenten kunnen vorm, lijn en compositie inzetten voor een eigen beeld.
In de workshop wordt het probleemoplossend vermogen van de studenten aangesproken. De studenten moeten visualiseren wat het eindresultaat zal zijn, aangezien het ontwerp gespiegeld als resultaat op het papier tevoorschijn zal komen.

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2,5 uur
Kosten: bij SKVR € 185,-  ; op school € 270,- , per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 12

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.