Beeldmerk

Beeldmerk

Workshop van 2 uur voor MBO

Een logo is een beeld dat een merk vertegenwoordigt. Een logo kan bestaan uit een beeld, een tekst of een combinatie van beiden. De student denkt na over zichzelf en de eigen identiteit. Hoe presenteer ik mezelf, wie ben ik? Daarna verbeeldt de leerling zijn eigen ik. In deze workshop maken de studenten een logo voor zichzelf. Dit unieke logo krijgt een prominente plek op een tas.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten kunnen een element van hun eigen identiteit verbeelden in een zelf ontworpen logo. Ze kunnen een aanpak hanteren voor het oplossen van beeldende problemen. De studenten kunnen beeldende oplossingen verwoorden, overbrengen op anderen en ze beargumenteren. In deze workshop werken leerlingen aan hun vaardigheden om te communiceren via beeld, door bewust de communicatie van vorm, kleur en compositie in te zetten.

Doelgroep: MBO
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 130, op school € 196,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.