Architectuur

Architectuur

Workshop van 2 uur voor mbo

In deze architectuurworkshop ontwerpen uw studenten een maquette van hun droomhuis, een skyscraper of favoriete hang-out en maken ze kennis met ontwerpaspecten die horen bij architectuur en ruimtelijk vormgeven. Met foamboard en etalagespelden stellen ze een ruimtelijk 3D-bouwwerk samen. Het eindresultaat kan vragen oproepen; is het een beeldhouwwerk of toch meer hoogbouw. Alle individuele werkstukken vormen samen een skyline.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De studenten kunnen kijken naar vorm, kleurgebruik en compositie. Ze kunnen benoemen wat ze zien. Ze kunnen gezamenlijk aan een skyline bouwen en kunnen elkaar feedback geven.
In deze workshop komen probleemoplosvaardigheden aan bod, doordat studenten hun ideeën ruimtelijk gaan construeren en daarbij gebruik moeten maken van de mogelijkheden van het materiaal.
Ook is het mogelijk binnen deze workshop de nadruk te leggen op het samenwerken. 

Doelgroep: voor alle groepen mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 141,- ; op school € 220,-  ,per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.