SKVR Theater voor kinderen

Voor kinderen die houden van spelen en fantaseren heeft SKVR verschillende cursussen om te leren acteren.
De theaterdocenten spelen in op de belevingswereld en ontwikkeling van de kinderen.
We bieden theaterlessen op Katendrecht, IJselmonde en in Rotterdam Centrum. Speciaal voor jonge acteurs en actrices in de dop bieden we het intensievere programma Theater + zang en dans voor kinderen vanaf 8 jaar.

Of je nu beginner of gevorderde bent, we hebben altijd een cursus die bij jou past! In ons aanbod kun je, in overleg, later instromen of een proefles volgen. Cursussen sluiten op elkaar aan waardoor je de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Je krijgt altijd les van gemotiveerde, ervaren docenten met een grote passie voor hun vak. Iedere cursus wordt afgesloten met een presentatie of voorstelling.

Bij SKVR spelen alle jonge theatercursisten een hoofdrol. Spelplezier staat altijd voorop! 


Peuters en kleuters

Vanaf 3 jaar kun je bij SKVR Theater terecht. Op fantasievolle manier nemen onze docenten je mee in de wereld van ‘doen alsof’. Er is aandacht voor ieders niveau en ontwikkeling.

De cursussen:

Ook zijn er mix-cursussen, waarin peuters en kleuter kennismaken met zowel dans, theater, muziek (en beeldende kunst).

Kinderen van 6 t/m 12 jaar

Vanaf 6 jaar speel je bij de SKVR de hoofdrol. Er is aandacht voor ieders niveau en ontwikkeling. Stap voor stap leer je wat er allemaal komt kijken bij het toneelspelen en bedenken van scenes. Elke cursus sluit af met een open les of presentatie. Wil je meer dan alleen toneelspelen? Op zaterdag kun je gecombineerde theater, zang- en danslessen volgen bij Theater + dans en zang.

De cursussen:

Hulp nodig bij het maken van een keuze? 
Neem tijdens kantooruren gerust contact op met de SKVR klantenservice: 010-4361366 of stuur een e-mail naar: klantenservice@skvr.nl