Zomermasterclasses Hiphop Centraal bij SKVR

Zomermasterclasses Hiphop Centraal bij SKVR

3 juli 2012Muziek
Vanaf dinsdag 10 juli starten er bij SKVR masterclasses in rap, beatmaking, beatbox en dj onder de naam Hiphop Centraal. In zeven weken kan iedereen tijdens de zomer zijn of haar skills verbeteren binnen deze disciplines. De masterclasses vinden plaats op dinsdagen en woensdagen tussen 13:00 en 15:00 uur op locatie SKVR Rotterdam Centrum (Aert van Nesstraat 45).


Juist tijdens de zomer
SKVR heeft al veel projecten op het gebied van Hiphop in het onderwijs. Met Hiphop Centraal is er nu ook aanbod in de vrije tijd. Omdat de meeste culturele instellingen tijdens de zomer hun cursussen en workshops stoppen biedt SKVR de masterclasses juist in deze periode aan. Bekende namen uit de Rotterdamse hiphop scene vormen het team van Hiphop Centraal; U-Niq, Fes (Beat M Up), RudeBeats en Optimus. Ableton is partner van het project en zal voor de masterclass beatmaking de software leveren, Ableton 8 live.

Gratis door social media
De kosten voor een masterclass van zeven lessen zijn 40 euro. Er is slechts plaats voor 15 deelnemers per discipline. Aanmelden via www.hiphopcentraal.nl. Voor elke vijftigste volger op Facebook en Twitter geldt dat zij gratis deel mogen nemen aan een masterclass in een discipline naar keuze, zolang er plaats is.

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...
Kom erbij Festival Maasveld
Zingen tegen de eenzaamheid
Een voor een druppelen de dames de grote aula van Laurens...
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ organiseert SKVR...