Veenoord wint de Rotterdamse Danskampioenschap Dans

Veenoord wint de Rotterdamse Danskampioenschap Dans

12 juni 2017

Dansgroep Veenoord is de winnaar van de Rotterdamse Kampioenschap Dans van Challenge 010. De finale vond zaterdag plaats in het bomvolle Oude Luxor. Zo’n 200 Rotterdamse jongeren beklommen het podium en toonden hun showcases. De groepen Hugo de Groot & De Hef deelden samen de tweede plek. De derde prjis ging naar dansgroep GKH.

Challenge 010 Dans is een samenwerking tussen Rotterdam Sport Support, SKVR en scholen voor voortgezet onderwijs. Jongeren gaan daarbij de uitdaging aangaan de beste danscrew van de stad te worden. Ze maken kennis met diverse dansstijlen en werken aan hun creatieve- en fysieke vaardigheden. In de lessen, die plaats vinden op hun school, hebben ze onder begeleiding van een professionele SKVR danscoach ook gewerkt aan een dynamische showcase die ze afgelopen zaterdag hebben laten zien in het Luxor.

De deelnemers van Challenge 010 kunnen hun dans skills verder verdiepen tijdens Make you move on. Daarbij gaan zij intensiever trainen en vaker optreden op evenementen in de stad. In Make you move on koppelt SKVR dansen aan een gezonde leefstijl. Elkaar helpen en steunen en samen leren. In een positieve sfeer zijn de jongeren trots op elkaar én op zichzelf.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.skvr.nl/makeyoumoveon

foto: Hester Blankestijn

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...