Veel MEER dan RUIS, dansfestival i.s.m. Conny Janssen Danst

Veel MEER dan RUIS, dansfestival i.s.m. Conny Janssen Danst

1 mei 2012Dans
Dansgezelschap Conny Janssen Danst sluit donderdag 10 t/m zondag 13 mei de tournee van de voorstelling MEER RUIS af in thuisstad Rotterdam. Theater De Gouvernestraat staat dat weekend 4 dagen lang in het teken van MEER RUIS.


Ontdekkingstocht
Behalve de dansvoorstelling met studenten van Codarts en live muziek van Ming’s Pretty Heroes is er nog veel meer ruis te beleven. I.s.m. jonge creatieven van de Club van 20ers en SKVR kunnen bezoekers voor aanvang en na afloop van de voorstelling op een ontdekkingstocht vol dans, theater, muziek, exposities, DJ’s en meer.

SKVR Programma
Zo zie je elke dag onze getalenteerde spelers van jongerentheatergroep Young Stage met monologen uit hun populaire voorstelling “De titel is geheim”. Dansen onze talenten als voorprogramma van MEER RUIS. Is er een mini-concert van (onze) Kicks en kun je lekker met elkaar jammen. Dit en meer, veel meer, veel MEER dan RUIS! Bekijk hier het programma van SKVR tijdens veel MEER dan RUIS.

SKVR Kortingsactie
Als cursist en leerling van SKVR betaal je in plaats van € 14,- slechts € 8,-.
Per cursist is er 1 kortingskaart beschikbaar. Bestel je kaart via kassa@gouvernestraat.nl met codewoord GOUVERNESTRAAT. Vermeld daarbij de voorstelling, datum en welke cursus/les je bij SKVR volgt. Je kunt ook tegelijkertijd meerdere kaarten bijbestellen voor het normale tarief.


Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...