SKVR ‘on the move’ op de Wereldhavendagen

SKVR ‘on the move’ op de Wereldhavendagen

4 september 2012Beeldende kunst

SKVR is tijdens de Wereldhavendagen actief bij de tent van ‘Youth on the Move’ op de Wilhelminapier. Beeldend kunstenaar Mart Bechtold inspireert jongeren hun visie op vooruitgang te verbeelden op The Wall of Expression, een schilderdoek van 5 bij 2 meter. Elke deelnemer kan, in het voorbijgaan, een persoonlijke bijdrage aan de Wall leveren. In drie dagen levert dit 6 unieke doeken op, samengesteld door tientallen Rotterdamse jongeren. Het werk wordt gevoegd bij doeken die eerder in andere Europese steden (o.a. Londen, Lissabon, Stockholm) volgens een zelfde opzet tot stand zijn gekomen.

De Europese campagne ‘Youth on the Move’ wordt in alle Europese landen gehouden. De Rotterdamse tent van ‘Youth on the Move’ staat tijdens de Wereldhavendagen opgesteld naast Las Palmas op de Wilhelminapier (parkeerterrein Hotel New York). Het geeft jongeren de kans Europa laten beleven en geeft inzicht in de mogelijkheden die Europa hen te bieden heeft.

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september zullen verschillende Rotterdamse organisaties, die zich bezighouden met jongeren en Europa, in stands te vinden zijn waar workshops gegeven worden, informatie te vinden is over stages, uitwisselingen, trainingen, subsidies, microfinanciering en banen in Europa.

Laat je zien op de Wall of Expression! Maandag zijn alle eindresultaten te zien op www.facebook.com/skvr010 . Tag je eigen bijdrage en deel ‘m met je vrienden.

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...
Kom erbij Festival Maasveld
Zingen tegen de eenzaamheid
Een voor een druppelen de dames de grote aula van Laurens...
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ organiseert SKVR...