Première MISS COMMUNICATIE van Young Stage

Première MISS COMMUNICATIE van Young Stage

5 maart 2013Theater

Op vrijdag 22 maart is de première van ‘MISS COMMUNICATIE. De Grote
Ta(a)lentshow’. De nieuwe voorstelling van de jongerentheatergroep van SKVR Young Stage. Er worden die avond twee voorstellingen gespeeld. Om 19.30 uur en om 21 uur, in de Theaterzaal van SKVR locatie Centrum.

Hoe zou jij je voelen zonder een dag ‘appen’, ‘tweeten’ of ‘pingen’? Wat zou jij doen met een dag zonder taal? Taal staat niet stil en verandert keer op keer. Iedereen spreekt zijn of haar eigen taal en de vraag is of we elkaar nog wel kunnen en willen verstaan. In de voorstelling gaan vijf jonge talenten met ‘taal aan de haal’ en willen ze jou op een humoristische manier laten zien wat taal teweeg kan brengen. MISS COMMUNICATIE prikkelt om over TAAL na te denken, daagt uit om er actief mee aan de slag te gaan en stimuleert jouw creativiteit.

Young Stage is een onderwijsproject van de SKVR Theaterschool met een divers aanbod van voorstellingen en workshops. Vaste kern van het project vormt de groep van vijf jonge getalenteerde spelers die een jaar lang aan Young Stage verbonden is, samen vormen zij een voorbeeld voor andere jongeren. Met theater, muziek, dans en taal worden leerlingen verleid anders naar zichzelf, hun talent en de wereld om zich heen te kijken.

 

Wil jij aanwezig zijn bij deze voorstelling,
klik dan hier om kaarten te reserveren

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...