Heb jij de T(eken)-Factor?

Heb jij de T(eken)-Factor?

31 augustus 2012Beeldende kunst

Teken-talentenjacht voor kinderen in Rotterdam Noord

Heb jij talent voor tekenen en schilderen en teken je ook vaak? Zit je in groep 6, 7 of 8 van het basisonderwijs? Vind je het leuk om nog beter te leren tekenen en schilderen? Wil je in 2012 en 2013 les krijgen van een kunstenaar op woensdagmiddag? En woon je in de Deelgemeente Rotterdam Noord? Dan kan jij zomaar de T-factor hebben!

Wat moet je doen?
Maak drie heel verschillende tekeningen of schilderijen. Bijvoorbeeld eentje met (kleur) potlood, een met verf en een met inkt of met krijt. Een collage met gekleurd papier mag ook. Kom op woensdag 12 of zaterdag 15 september van 14:00 tot 16:00 uur naar Het Klooster (Ruivenstraat 81) en neem je tekeningen mee. In een korte presentatie vertel jij meer over je schilderijen en tekeningen. De week daarna hoor je of je de T-factor hebt en mee kan doen aan de kinderkunstklas.

Wat kun je winnen?
Als je mee doet aan de T-factor kan je deelname aan de kinderkunstklas winnen. Je krijgt 15 lessen op woensdag van 14:00 tot 16:00 uur in Het Klooster. Je krijgt ook tekenmateriaal. De kinderkunstklas start op woensdag 26 september en duurt tot 30 januari. Aan het einde van de kunstklas is er een expositie in Villa Zebra van het werk van alle kinderen.

De kinderkunstklas is een initiatief van Villa Zebra en wordt uitgevoerd in samenwerking met SKVR. De kinderkunstklas wordt mogelijk gemaakt door Deelgemeente Noord, Stichting Havensteder en Stichting Susila Dharma Nederland. Alle partijen vinden het belangrijk dat kinderen kansen krijgen hun talent in tekenen en schilderen verder te ontwikkelen.

Locatie: Het Klooster, Ruivenstraat 81 in Rotterdam Noord

Contact:
Villa Zebra, Stieltjesstraat 21 3071 JV Rotterdam
Telefoon: 010 - 241 17 17
E-mail: post@villazebra.nl

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...