De T-Factor wordt steeds groter

De T-Factor wordt steeds groter

27 maart 2012Beeldende kunst

Afgelopen vrijdag 16 maart ging bij VillaZebra de tentoonstelling van het project  T-Factor van start. Dit is een samenwerkingsproject tussen Villa Zebra en SKVR Beeldend en Design waarbij 15 talentvolle kinderen van de groepen zes en zeven uit de Deelgemeente Feijenoord 15 weken lang op zaterdag tekenles krijgen van een kunstenaar. De 15 kinderen worden zorgvuldig geselecteerd op talent, enthousiasme en inzet. Gekeken wordt of zij kunnen doorstromen naar het Lyceum voor beeldende vormgeving, het grafisch lyceum of een talentenklas van de SKVR.

Naast het creërend vermogen van de kinderen staan, net als bij de leerlijnen van de SKVR, presenteren en de sociale component hoog in het vaandel.
De kinderen lieten vol trots het werk aan de klasgenoten en familieleden, die in grote getalen aanwezig waren, zien. De SKVR heeft een werkstuk gekocht voor in het eigen gebouw op de T-Factor muur.

De opening werd gedaan door Seyet Yeden, voorzitter van de Deelgemeente Feijenoord. In navolging van de Deelgemeente Feijenoord wil ook de deelgemeente Noord graag de T-Factor opzetten en ook vanuit Charlois is er belangstelling. Kortom de T-Factor wordt steeds groter.

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Kom erbij Festival Maasveld
Zingen tegen de eenzaamheid
Een voor een druppelen de dames de grote aula van Laurens...
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ organiseert SKVR...
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Voor de eindpresentatie van de tweede ronde van Een rugzak...