Lesvormen, tarieven en kortingen

Bij SKVR Muziek kun je op verschillende manieren les volgen:

  • jaarcursus
  • cursus
  • workshop

De SKVR Muziek jaarcursus


Het hele jaar door kun je je voor een jaarcursus muziek inschrijven. Na de zomervakantie begint het seizoen van de jaarcursus, dat bestaat uit minimaal 36 weken les. Bij tussentijds instromen wordt het cursusgeld aangepast aan het aantal resterende lessen in dat jaar.

Inschrijfproces
Bij jaarcursussen muziek word je altijd eerst ingeschreven op een plaatsingslijst. Hierna worden de lessen ingedeeld naar aanleiding van het aantal beschikbare plaatsen. Zodra er plek is neemt de docent contact met je op om de lestijd af te spreken of een eventuele 'intake'. Op basis hiervan wordt de plaatsing bevestigd, vanaf dat moment ben je geplaatst in de jaarcursus. Je betaalt pas vanaf het moment dat je definitief geplaatst bent en start met de lessen

Soorten jaarcursussen
Bij alle instrument- en zanglessen heb jij bij SKVR les in een groep: de basis is een wekelijkse les van 60 minuten met 4 leerlingen. Dat betekent ook in de les al veel samenspelen! Als er geen passende lesgroep van 4 leerlingen mogelijk is, zal de docent een andere indeling maken: 3 leerlingen in 45 minuten of 2 leerlingen in 30 minuten wekelijkse les. Eventueel kan er ook individuele les 30 minuten om-de-week of elke week voor een hoger tarief.

Popschool en Jazzschool
Op het gebied van pop- en jazzmuziek kun je ook gericht band- en instrumentlessen volgen.
Kijk voor meer informatie op bij de pagina van de Popschool en de Jazzschool.

Samenspel
Naast hun jaarcursus kunnen kinderen ook aanvullend een orkestprogramma volgen. Onder leiding van een enthousiaste dirigent worden leuke muziekstukken ingestudeerd. Regelmatig zijn er optredens. Dat dit orkestprogramma niet alleen leuk is, maar ook goed voor de ontwikkeling (van onder andere: de concentratie, het samenwerken, het muzikale gehoor en inzicht), is natuurlijk mooi meegenomen!

Jongeren en volwassenen kunnen bij SKVR Muziek natuurlijk ook samenspelen. Kijk voor een overzicht van alle ensembles in de cursusvinder bij 'Bands, koren en ensembles'. Schrijf je in via deze site, er wordt dan contact met je opgenomen en zo gauw er plaats is, kun je meespelen. Lees hier meer over samenspel ».

Tarieven

Kortingen
Voor alle kortings- en betalingsmogelijkheden kun je terecht de pagina van SKVR Klantenservice. 
Bekijk hier alle kortings- en betalingsmogelijkheden » 

 

Cursussen en workshops


Behalve jaarcursussen zijn er ook tal van cursussen en workshops te volgen. Zo kun je kennismaken met een instrument of een verdiepende muziekcursus doen of een andere stijl proberen. Ook de stem krijgt alle aandacht in diverse leuke en leerzame zangworkshops.


Meer over SKVR Muziek

Heb je een vraag?

Bel, mail of bezoek ons:

010 - 436 13 66


klantenservice@skvr.nl

SKVR Rotterdam Centrum
Aert van Nesstraat 45

Bl•f op de hoogte!

Agenda

De Rode Loper

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...