van ontwerp naar outfit


Wil jij je eigen mode maken? Dan ben je bij SKVR Mode aan het goede adres. SKVR Mode biedt cursussen op verschillende niveaus waarbij het hele traject van kleding maken aanwezig is. Van de basistechnieken tot patronen maken en van het uitvoeren tot zelf ontwerpen. 

Van beginner tot gevorderde

Als beginner kun je starten met de basistechnieken. Wil je daarna de geleerde basistechnieken in de praktijk brengen? Dan kun je deze meteen toepassen in Werken naar patronen. Heb jij al meer ervaring? Dan kun je zo instromen in de cursussen voor gevorderen of zelfs specialisatie zoals stofbewerking of ontwerpen.

Atelier

Als SKVR Mode cursist werk je in een goed geoutilleerd modeatelier en krijg je les van deskundige docenten. Onze docenten zijn allemaal ontwerpers en zijn ambachtelijk onderlegd. 

Presentaties

Twee keer per jaar presenteren cursisten én docenten het werk. Laat je inspireren op de open avonden; houd de agenda in de gaten.


Aanbod voorjaar 2018

Vanaf februari starten de volgende cursussen bij SKVR Mode:

basistechnieken mode 15x

Leer de basistechnieken van het mode maken in 15 lessen!

mode, ontwerpen en uitvoeren

In deze cursus gaan we stoeien met patronen, voor het mooiste ontwerp. Dit seizoen ga je in het modeatelier op de vrijdagmiddag aan de slag om unieke ontwerpen te maken vanuit een basispatroon en daarna uit te voeren tot de mooiste kledingstukken.

Fashion studio (11-14 jr): ontwerp en maak je eigen kleding

Heb jij altijd al je eigen kleding willen maken en borrel je van de ideeën over mode? Fashion studio op woensdagavond is dé plaats om je mode ideeën uit te voeren.


Meer over
SKVR Mode & Design

Heb je een vraag?

Bel, mail of bezoek ons:

010 - 436 13 66


klantenservice@skvr.nl

SKVR Rotterdam Centrum
Aert van Nesstraat 45