KinderKunstAcademie

De KinderKunstAcademie is dé plek in Rotterdam als je van tekenen, schilderen, kleien, ontwerpen en knutselen houdt. Er zijn cursussen voor alle leeftijden. Natuurlijk zijn de groepen ingedeeld op leeftijd, zodat je net als op school bij kinderen van je eigen leeftijd zit.

Net als echte kunstenaars ga je aan de slag in een atelier en wordt je werk geëxposeerd, soms zelfs in een Rotterdams museum.

De cursussen van de KinderKunstAcademie vinden plaats op de SKVR locatie Rotterdam centrum of in het Beeldend Atelier Ringdijk (SKVR Ringdijk).


“ Als een echte kunstenaar werken in een Atelier ”


Aanbod najaar 2017
 

Kinderkunstklas (7-10 jaar)

In de Kinderkunstklas ga je aan het werk met allerlei technieken en materialen. Op het programma staan tekenen, schilderen, linoleumsneden maken, boetseren en ruimtelijk werken. 

Grafiek- en Schilderatelier (8-12 jaar)

In dit atelier ga je afwisselend schilderen en druktechnieken toepassen. Een t-shirt of stof bedrukken, je eigen stempel maken, schilderen op doek en papier, een ( droge naald) ets maken, een linoleumafdruk maken. 

Tekenen en Schilderen (11-14 jaar)

Hoe meng je kleur en ontstaat er diepte in je schilderij? Dé cursus voor jongeren die meer willen met tekenen en schilderen.

Tekenen, schilderen en boetseren (9-12 jaar)

Op de woensdagmiddag kunnen creatieve duizendpoten zich hier uitleven. En aan het eind van het seizoen maken we een expositie van de gemaakte kunstwerken!

Fashion studio (11-14 jaar)

Met behulp van een aantal basistechnieken, ga je je eigen mode maken. We beginnen met een portemonneetje, dan een tasje en zelfs een top of jurkje! 

Meer over
SKVR Beeldende kunst

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...