Exposities


Expositie De Idylle - detail werk Tineke Radder
 

SKVR Beeldende Kunst geeft cursisten regelmatig de mogelijkheid te exposeren. Er zijn verschillende locaties waar je werk van cursisten kunt bezichtigen. Hieronder kun je alle locaties bekijken. Alle exposities worden rechts in de agenda aangekondigd. 

galerie hennekijn

SKVR Beeldende Kunst geeft cursisten regelmatig de mogelijkheid te exposeren. Het werk wordt in wisselende exposities getoond in de Galerie Hennekijn. Ook het werk van (amateur-) kunstenaars die op een andere manier verbonden zijn met SKVR Beeldende Kunst mogen gebruik maken van de Galerie. 

Galerie Hennekijn is in het SKVR-gebouw aan de Hennekijnstraat gevestigd en bevindt zich op de bovenste verdieping van het pand. Hier bevindt zich eveneens een ruimte waar je een lekker kopje koffie of thee kunt nuttigen.
 

Openingstijden & contact:

ma-do 10.00- 21.00 uur 
vr-za 10.00- 16.00 uur 
zondag gesloten
 
Hennekijnstraat 6
3012 EB Rotterdam
 
Tijdens vakanties zijn er afwijkende openingstijden.
 

LCC 't Klooster

Kunst en cultuur, educatie en recreatie zijn de trefwoorden die de activiteiten in 't Klooster het best beschrijven. Wijkbewoners uit verschillende bevolkingsgroepen en culturen ontmoeten elkaar hier, praten bij, drinken koffie, bezoeken een voorstelling, lezen een krant of volgen een activiteit. SKVR Beeldende Kunst geeft cursisten regelmatig de mogelijkheid hier te exposeren.
 

Openingstijden & contact:

di-vr 08.30 - 20.00 uur 
za-ma gesloten
 
Afrikaanderplein 7
3072 EA Rotterdam
 

LCC de Castagnet

In de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek ligt Lokaal Cultuur Centrum (LCC) Castagnet. Met een prikkelende programmering met zowel verrassende ontdekkingen als gevestigde namen; er is voor ieder wat wils in LCC Castagnet! SKVR Beeldende Kunst geeft cursisten regelmatig de mogelijkheid hier te exposeren. 
 

Openingstijden & contact:

ma-do 08.30 - 23.00 uur 
vr 08.30 - 13.00 uur 
za-zo gesloten
 
Larikslaan 200
3053 LG Rotterdam