2 mei 2018

Meivakantieworkshops 2,5 t/m 10 jaar

Omdat kinderen ook in de schoolvakantie niet stil kunnen zitten, zijn er elke schoolvakantie creatieve workshops voor kinderen bij SKVR. In de meivakantie zijn er op woensdag 2 mei drie workshops voor verschillende leeftijden, zodat broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes allemaal mee kunnen doen. Maar niet alleen kinderen kunnen actief aan de slag, ook ouders, verzorgers of grootouders kunnen met hun peuter van 2,5 tot 4 jaar meedoen. Dit kan in de workshop 'Dansen met je kind' rondom het thema Toveren.

De workshops
 

Dansen met je kind - Thema toveren (2,5 t/m 4 jaar)

Stap met je (klein)kind in de betoverdende wereld van dans en fantasie. Betover als fee, heks of tovenaar de anderen in kikkers, tijgers of vogels. Dans om de ketel alsof je een toverdrankje maakt met allerlei vieze ingrediënten. Een ware ontdekkingsreis voor peuters. Een leuke vakantie-activiteit om samen met je (klein)kind te ondernemen!

Datum: woensdag 2 mei
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Kosten: € 9,-
Locatie: SKVR Rotterdam Centrum, Aert van Nesstraat 45


 

Flamenco en Zorro - dagworkshop (6 t/m 10 jaar)

Ook hier is het thema van de workshop in Spaanse sferen: Flamenco en Zorro. Trots, stoer en vol overgave.
Een dans- en beeldende workshop in een verhaal vol spanning.

Dagindeling workshop
De dag begint met een workshop beeldend van 10.00 - 11.30 uur waarbij we attributen gaan maken met allerlei materialen, die we gebruiken bij de eindpresentatie. Na een korte drinkpauze gaan we dansen: bewegen door de ruimte, op de plaats, hoog, laag, draaiend en springend. Op je eigen manier en in vaste dansen.

Na de lunch (die u aan de kinderen zelf kunt meegeven) gaan we verder met dans en werken we naar de eindpresentatie toe. Om 14.30 uur presenteren we dit aan ouders, broertjes en zusjes en laten we zien waar we aan gewerkt hebben.

Zelf meenemen: Lunch en iets te drinken.
Kleding: Bij de beeldende workshop krijgen de kinderen een schort om zodat hun kleding niet vies wordt, maar je weet het nooit, dus houdt rekening met kleding waar eventueel verf op mag komen. Voor dans is het handig als dit ook makkelijk zittende kleding is, dan hoeven de kinderen niet om te kleden.

Datum: woensdag 2 mei
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Kosten: € 26,-

 

 

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Kom erbij Festival Maasveld
Zingen tegen de eenzaamheid
Een voor een druppelen de dames de grote aula van Laurens...
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
Festival tegen eenzaamheid: Kom erbij!
In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ organiseert SKVR...
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Eindpresentatie Een rugzak vol talent
Voor de eindpresentatie van de tweede ronde van Een rugzak...