3 mei 2017

Meivakantie Kinderworkshops (2,5 - 10 jaar)

In de schoolvakantie organiseert SKVR leuke vakantieworkshops voor kinderen. In de meivakantie zijn er kinderworkshops voor iedereen van 2,5 t/m 10 jaar op woensdag 3 mei. We hebben op deze dag drie workshops voor verschillende leeftijden, zodat broertjes en zusjes (met vriendjes en vriendinnetjes) allemaal mee kunnen doen.

Dansen met je kind - Thema Waterpret (2,5 - 4 jaar)

Samen met je (klein)kind genieten van dans? Peuters gaan in deze vakantieworkshop op een vertrouwde manier dansen doordat ze dit samen met één van hun (groot)ouders beleven. Doordat zij actief meedansen worden de kinderen gestimuleerd en zeker ook het plezier!

Deze workshop in mei gaat over Waterpret. We gaan zwemmen en dansen door de golven, hoe beweeg je met een visje aan je hand?

Datum: woensdag 3 mei
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Prijs: € 8,-

- Niet meer beschikbaar.- 

 


Kleuterdans - Thema Olé (4 - 6 jaar)

De workshop Olé! is geinspireerd op Spaanse dans. Klappen en stappen in ritmes om alvast in vakantiestemming te komen. Aan het eind van de workshop kan je familie komen kijken wat je allemaal hebt geleerd.

Kleuterdans is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar. Kleuters hebben een groot inlevingsvermogen en veel bewegingsenergie. Ze willen bewegen: rollen, draaien, zwaaien, dansen - kortom hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken.

Datum: woensdag 3 mei
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Prijs: € 8,-


Dagworkshop Flamenco (6 - 10 jaar)

Een hele dag fijn bezig zijn; dat kan met deze vakantieworkshop die eindigt in een presentatie waarbij je familie en vrienden kunnen komen kijken. In mei is het thema Flamenco en Zorro: zowel jongens en meisjes gaan bewegen en dansen op de trotse, Spaanse manier in een verhaal vol spanning.

De dag begint met een beeldende workshop van 10.00 -11.30 uur waar we met verf en andere materialen attributen maken die we bij de eindpresentatie gaan gebruiken. Na een korte pauze begint de dansworkshop waarbij we gaan bewegen door de ruimte, op de plaats, hoog, laag, draaiend en springend. Op je eigen manier dansend met je gemaakte attribuut. 

Na de lunch (die u aan de kinderen zelf kunt meegeven) gaan we verder met dans en werken we naar de eindpresentatie toe. Om 14.30 uur presenteren we dit aan ouders, broertjes en zusjes en laten we zien waar we aan gewerkt hebben.

Datum: woensdag 3 mei
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Prijs: € 25,-