24 oktober 2018

Creatieve workshops in de herfstvakantie

Ook deze herfstvakantie heeft SKVR weer leuke vakantie-activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De allerkleinsten vieren met elkaar de herfst. In de vakantie workshop Halloween gaan de oudere kinderen aan de slag met spinnen, pompoenen en enge heksen. Ook kun je in de workshop ‘De Woeste Stad’ jouw eigen animatiefilm maken. Er is genoeg te beleven! Breng op woensdag 24 oktober dus een bezoek aan SKVR en doe mee aan deze toffe workshops:

Kleutermix: vakantieworkshop herfst 4- 6 jaar 
Ben je een blaadje of toch een rollende kastanje? Deze creatieve combinatieworkshop prikkelt op een speelse manier de motorische vaardigheden en creativiteit van jouw kleuter! We beginnen in de ochtend met een beeldende workshop en na een korte pauze wordt er lekker gedanst. Aan het einde van de middag kunnen ouders en vriendjes komen kijken wat er allemaal is geleerd.
Dag: Woensdag 24 oktober
Tijd: 11.30 - 14.00 uur

Tarief: 
€17
Locatie: SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6

Vakantieworkshop Halloween 6- 10 jaar
Heb jij stalen zenuwen? En durf jij een harige spin te aaien? Dan is dit de perfecte workshop voor jou! Deze workshop staat volledig in het teken van griezelen en Halloween. We gaan knutselen, dansen en een beetje acteren. Aan het einde van de middag geven we een echte griezelshow weg! Ouders, broertjes, zusjes en (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om te komen kijken (als ze het aandurven!).

Dag:Woensdag 24 oktober
Tijd: 10.00- 15.00 uur

Tarief: €27
Locatie: SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6

Vakantieworkshop De Woeste Stad 9- 12 jaar
Heb jij altijd al een animatiefilm willen maken? In de vakantieworkshop ‘De Woeste Stad’ maak je met elkaar een animatiefilm die zich afspeelt in een grote onbekende stad. Bouw huizen en knutsel vreemde wezens of machines. Maak rookwolken, regen en laat de zon ondergaan.  Laat jouw fantasie de vrije loop. Jij bent de bedenker, filmmaker en decorontwerper!  We eindigen de middag met de première van jouw film. Ouders, broertjes, zusjes en (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes kunnen dan zien wat jij hebt gemaakt.
Dag: Woensdag 24 oktober 
Tijd: 10.30- 14.00 uur

Tarief: €22
Locatie: SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6

 

Aanvullende informatie:
Zelf meenemen: Lunch en iets te drinken
Kleding: Bij de beeldende workshops krijgen de kinderen een schort om zodat hun kleding niet vies wordt, maar je weet het nooit, dus houdt rekening met kleding waar eventueel verf op mag komen. Voor dans is het handig als dit ook makkelijk zittende kleding is, dan hoeven de kinderen niet om te kleden.

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...