Wat is Fanatics?

Fanatics

SKVR Fanatics is dé plek om je talent aan de stad te laten zien! Iedere derde donderdag van de maand staat RAAF in het teken van jong Rotterdams talent. Rise and Shine is ons motto!  Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen de kans zich te bewijzen op uiteenlopende disciplines zoals dans, muziek, theater, spoken word, cabaret en nog veel meer.

Een avondvullend programma met DJ, host, jury en Rotterdamse talenten die zich presenteren aan het publiek. Elke Fanatics editie wordt geopend door een spraakmakende act en in de pauze is het podium vrij voor het publiek tijdens ‘The floor is yours’.  Dus wil je niet deelnemen aan de wedstrijd maar wel op het podium staan, zorg dan dat je er elke maand bij bent en beslis met de jury wie er doorgaan naar de Fanatics finale!
 

deelnemen?

Schrijf je dan nu in en laat in drie minuten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Fanatics biedt niet alleen een fanatische kans om meer naamsbekendheid te verkrijgen, ook maak je kans op €1000 als je in de finale staat. Ben jij hét talent van 2016/2017? Schrijf je in via deze link!

Data

1e editie 24 november
2e editie 22 december
3e editie 26 januari
4e editie 23 februari
5e editie 23 maart
6e editie 20 april
7e editie 18 mei
halve finale 22 juni
finale 6 juli

 


Fanatics Facebook