Wat is Fanatics?

Fanatics

SKVR Fanatics is dé plek om je talent aan de stad te laten zien! Iedere eerste woensdag van de maand staat Poppodium GROUNDS in het teken van jong Rotterdams talent. Rise and Shine is ons motto!  Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen de kans zich te bewijzen op uiteenlopende disciplines zoals dans, muziek, theater, spoken word, cabaret en nog veel meer.

Een avondvullend programma met DJ, host, jury en Rotterdamse talenten die zich presenteren aan het publiek. Elke Fanatics editie wordt geopend door een spraakmakende act en in de pauze is het podium vrij voor het publiek tijdens ‘The floor is yours’.  Dus wil je niet deelnemen aan de wedstrijd maar wel op het podium staan, zorg dan dat je er elke maand bij bent en beslis met de jury wie er doorgaan naar de Fanatics finale!
 

deelnemen?

Schrijf je dan nu in en laat in drie minuten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Fanatics biedt niet alleen een fanatische kans om meer naamsbekendheid te verkrijgen, ook maak je kans op €1000 als je in de finale staat. Ben jij hét talent van 2014/2015? Schrijf je in via deze link!

Data

1e editie 5 november
2e editie 3 december
3e editie 14 januari
4e editie 4 februari
5e editie 4 maart
6e editie 8 april
7e editie 13 mei
halve finale 3 juni
finale 24 juni

 


“ Khalid Amakran winnaar Fanatics Finale 2014! ”Spoken word triomfeerde in de finale van Fanatics. Een bomvol GROUNDS hing aan de lippen van Khalid Amakran, die eerder zijn debuut maakte op SKVR Paginagroots. Zijn originele optreden samen met violist Richard Wolfe van het Nederlands Kamerorkest kwam binnen bij het publiek en de jury. Zijn originaliteit, ‘stage presence’ en ‘flow’ werden geroemd en aan het eind van de avond nam Khalid de felbegeerde Fanatics Rabobank Award 2013-2014 in ontvangst. De stimuleringsprijs t.w.v. €1000,- . die deel uitmaakt van de award heeft nog geen vaste bestemming. Khalid: “Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen, ik dacht nooit zo ver, maar het geld zal goed besteed worden”.. Funk rock band Raise the Ace is de winnaar van de publieksprijs en wint een professionele fotoshoot door Gaby Jongenelen. Jurylid Hanyo van Oosterom (programmeur bij GROUNDS) zegde direct toe de band te gaan programmeren.

Fanatics Facebook