Sponsors </br>& Partners

Sponsors & Partners

Fondsenwerving & Sponsoring

De gemeente Rotterdam is de grootste partner van SKVR. Wij willen meer voor Rotterdam betekenen dan we kunnen realiseren met alleen gemeentelijke subsidie. Daarom stellen wij ons ondernemend op en zoeken we partners en donateurs die onze belangen en doelen steunen. SKVR beschikt over een culturele ANBI-status. Fondsen, commerciële partijen of particulieren bieden ons kortingen, sponsoren in natura of doen een gift. 

Support Fons

Voor kinderen in achterstand zijn de kosten om deel te nemen aan kunstlessen een grote belemmering. Voor die kinderen heeft SKVR Support Fons opgericht. Onder deze noemer werven wij donateurs, bijvoorbeeld voor muziekinstrumenten voor al die duizenden kinderen die deelnemen aan de sociale muziekprogramma’s van SKVR. Support Fons wordt mogelijk gemaakt door de steun van vele Rotterdammers die net als wij belangrijk vinden dat kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen.

Partners & samenwerking

SKVR staat voor ontmoeting en verbinding tussen mensen en organisaties. Als basisvoorziening voor cultuureducatie en amateurkunst in Rotterdam werken we samen met vele culturele, maatschappelijke en commerciële partners om het cultuureducatieaanbod in Rotterdam goed af te stemmen en elkaar te versterken. Doel is om zo de culturele vorming en talentonwikkeling van Rotterdammers te versterken. 


Nieuws

SKVR Dansmakers het dak op
SKVR Dansmakers het dak op
Tijdens de Rotterdamse Dakendagen zocht ook SKVR het hogerop....
Brassbandschool 10 jaar!
Brassbandschool 10 jaar!
Afgelopen zondag vierden we de 10e verjaardag van de SKVR...
Transtrend haalt ruim €3000 op voor Support Fons
Transtrend haalt ruim €3000 op voor Support Fons
Lopen voor Fons, we hebben het drie jaar lang vol overgave...

Agenda