Me, myself and I

Me, myself and I

Lessenserie van 4 lessen van 45 minuten voor alle clusters van het vso.

In deze lessenserie maken uw leerlingen op een speelse en uitnodigende manier kennis met theater en laten ze zien wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden!

‘Me, myself and I’ is ontwikkeld voor leerlingen in het speciaal onderwijs, en sluit naadloos aan op de fantasiewereld van uw leerlingen en hun eigen beleving over zichzelf en de wereld om hen heen. In samenspraak met u als groepsleerkracht richt de SKVR theaterdocent het lesprogramma zo in dat de lessen goed aansluiten bij de groep en de individuele leerlingen. In vijf lessen verkennen de leerlingen de mogelijkheden van theater en zichzelf en sluiten af met een prachtige presentatie waarin eigenheid centraal staat.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen maken kennis met toneelspelen en leren een aantal basistechnieken van theater, zoals gebruik van lichaam en stem, overdracht en presentatie.
Theater leert leerlingen binnen veilige kaders uiting te geven aan hun creativiteit, samen te werken en in oplossingen te denken. Daarnaast leert theater sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met diversiteit.

Docenten
Uw leerlingen krijgen les van SKVR kunstvakdocenten met ervaring en affiniteit met het speciaal onderwijs.

Doelgroep: Alle groepen van het VSO
Locatie: op school (in een leeg lokaal of in de gymzaal) of bij SKVR
Duur: 4 lessen van 45 minuten
Kosten: € 209,- per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal leerlingen 15 

«bekijk meer aanbod voor het speciaal onderwijs


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze lessenserie. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

 
Foto: Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs