Taaldag

Taaldag

Workshop van 1,5 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

Tijdens de Taaldag laten jonge en bevlogen SKVR-docenten zien dat schrijven veel meer is dan alleen spelling en grammatica. Schrijven is leuk! Dat wordt duidelijk zodra uw leerlingen creatief gaan schrijven; de inspiratie hiervoor zijn zij zelf. Tijdens verschillende korte schrijfworkshops – maak een keuze uit ons aanbod - leren zij hun eigen ideeën om te zetten tot een tekst. Ze ontdekken via uitdagende en creatieve opdrachten dat er in creatief schrijven geen goed of fout bestaat en krijgen zo weer plezier in schrijven!

Doelen en 21ste eeuwse vaardigen:
Tijdens deze dag werken we aan creativiteit, communiceren, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden. Leerlingen maken kennis met de kracht van taal en leren hoe zij deze in kunnen zetten. Naast aandacht voor taal is er ook aandacht voor presentatietechniek.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: op school
Duur: 1,5 uur
Kosten:  € 95,- per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze workshop. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

 
Foto: Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs