/Upload/Muziek (3).gif

Workshops & lessenserie Muziek

Het aanbod van SKVR Muziek sluit goed aan bij de belevingswereld uw leerlingen. De muzieklessen worden gegeven door professionele docenten. Zij leren de leerlingen zowel muzikale vaardigheden (zingen en spelen op instrumenten) als sociale vaardigheden (luisteren naar elkaar). Muziek maken is plezier maken; dit ervaren kinderen bij alle muzikale activiteiten van SKVR Muziek. Tijdens de lessen staan de leerling én de muziek centraal.


Ik ben kwijt

Muziekvoorstelling voor groep 1 en 2
 
In de voorstelling ‘Ik ben kwijt’ gaan uw leerlingen op muzikale reis door Rotterdam. Het belooft een rit vol verrassingen te worden.
Lees meer »

Klinkt als…

Workshop van 1 uur voor PO groep 3 en 4 
 
Uw leerlingen maken tijdens deze workshop kennis met muziek door te zingen en instrumenten te bespelen. Gesproken, geschreven en muzikale taal komen samen in deze workshop. 
Lees meer »

Workshop Brassband slagwerk 

Workshop van 1 uur voor groep 5,6,7 en 8
 
Tijdens deze workshop maken uw leerlingen kennis met de slagwerkinstrumenten van de brassband. De workshop wordt afgesloten met een korte presentatie. 
Lees meer »

Schrijf je lied

Lessenserie van 4 lessen van 45 minuten voor cluster 3 so en vso.
 
Uw leerlingen maken in deze intensieve lessenserie kennis met verschillende muziekinstrumenten en maken hiermee een eigen lied.
Lees meer »

Alles heeft Ritme

Lessenserie van 4 lessen van 45 minuten voor cluster 3 so en vso.
 
Leerlingen maken kennis met het bespelen van verschillende percussie instrumenten en gaan op ontdekking naar verschillende ritmes.
Lees meer »

 


Nita Halman, projectcoördinator primair onderwijsInformatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 
 
Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier

 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

Foto: Nita Halman, projectcoördinator primair onderwijs