/Upload/Portret fotografie - SKVR_BF_Portret_1718- © RBleeker.jpg

Portretfotografie

Onder begeleiding van een docent fotografie van SKVR kijken we naar voorbeelden uit de model- en portretfotografie van verschillende fotografen Daarbij komen de genres en het gebruik van het portret aan de orde. De leerlingen leren over houding, achtergrond, compositie, uitsnede, licht en standpunt. Ze maken met een digitale camera portretfoto’s van elkaar. Na afloop bespreken de leerlingen de foto’s en beoordelen ze elkaars werk te beoordelen.

Doelen: Leerlingen maken kennis met de verschillende vormgevingsaspecten van fotografie, leren bewust te kijken en ontwikkelen creativiteit.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs en MBO
Locatie: SKVR Fotografie & Media
Duur: 2 uur
Kosten: € 125,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: max. aantal deelnemers 15  (3 groepen tegelijkertijd mogelijk)

Workshop met een korte rondleiding: ter uitbreiding kunnen de leerlingen een bezoek brengen aan een van de tentoonstellingen in het Fotomuseum. De workshop duurt dan een half uur langer en de totale prijs komt dan uit op € 160,-.


Carin Mulder, coördinator voortgezet onderwijs

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het boeken van deze workshop. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.

 
Foto: Carin Mulder, coördinator mbo