Workshops & lessenseries Dans

Workshops & lessenseries Dans

De workshops en lessenseries van SKVR dans sluiten aan bij de leef- en denkwereld van jongeren. Uw studenten ervaren en beleven wat dans betekent. SKVR danslessen dragen bij aan een bewuster zelfbeeld en een open kijk op de wereld. SKVR biedt altijd een veilige leeromgeving waarin de leerling centraal staat en zich vrij voelt om zich optimaal te ontwikkelen. De lessen kunnen op school of op een locatie van SKVR plaatsvinden.


Dansmix, kennismaking met 3 dansstijlen

Lessenserie van 6 lessen van 75 minuten voor MBO
 
In deze lessenserie maken uw studenten kennis met drie verschillende toegankelijke dansstijlen. Streetdance, Moderne Dans en Jazz Dans
Lees meer »

Building010!

Workshop + voorstelling van 2 uur voor MBO
 
Building 010! bestaat uit een workshop en een dynamische interactieve dans- en theatervoorstelling. Het multidisciplinaire project is ontwikkeld binnen de thematiek van Rotterdam viert de stad, de stadsbrede manifestatie uit 2016 die inspeelt op de culturele energie van de stad.
Lees meer »

Dans-Choreo

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van 6 lessen van 1,5 uur voor MBO
 
Uw studenten worden uitgedaagd het creatieve proces van een choreograaf door te maken. Er wordt toegewerkt naar een dansperformance waarin de studenten zelf danser zijn.
Lees meer »

Danssport

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van 6 lessen van 1,5 uur voor MBO                                            
 
Een sportieve en energieke dansworkshop of lessenserie!
Lees meer »

Dans Appetizers

Dans Appetizers

Workshop van 2 uur voor MBO
 
Uw studenten leren in twee uur verschillende dans- en bewegingsopdrachten om in te zetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.
Lees meer »

Dansmakers- Dansateliers 

Dansmakers dansateliers

Solovoorstelling en workshop van 2 uur voor MBO           
 
Uw studenten kijken eerst naar een live danssolo Third Culture Kid; gedanst door Joseph Simon van Dansateliers; vervolgens gaan zij actief aan de slag met dans in de workshop waar de studenten zowel de rol hebben als danser als choreograaf . Er wordt toegewerkt naar een choreografie.
Lees meer »
 

 


Suzanne Jansen

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 
Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om meerdere uren aaneensluitend te roosteren.

 

Foto: Suzanne Jansen, projectcoördinator MBO